Založ si blog

O Milanovi Lučanskom z druhej strany

Odišiel náhle a zostali otázky, na ktoré treba odpovedať. Neodolal svetlu na konci tunela, alebo sa jeho nepokojná duša túla po tomto svete, aby si počkala na chvíľu, kedy sa všetky nejasností v súvislosti s jeho životom a smrťou vysvetlia?

V jednom svojom blogu som napísala: … klinická smrť. Tí, ktorí ju okúsili a vrátili sa späť, rozprávajú, že v okamihu mysle zhodnotili celý svoj život. Bol to medzník, kedy sa rozhodovali, či sa majú pobrať za lákavým bielym svetlom na konci tunela, alebo sa musia vrátiť späť do života.

Niektoré duše vraj zostanú uväznené na polceste vtedy, keď človek zomrie za nevyjasnených okolností. Milan Lučanský zomrel za nevyjasnených okolností a verím, že najviac sa bál toho, čo bude s jeho rodinou. … a možno aj s nami ostatnými, s touto republikou.

Jeho smrť sa stala medzníkom, kedy sa pretrhla niť spravodlivosti, ktorú už nespojíš bez uzlíka. Ten uzlík tlačí a už sa ho nezbavíš. Vyjadrené rétorikou Igora Matoviča.

Človek má strach. Premýšľa a hľadá súvislostí. Generál to nezvládol, obetoval svoj život, alebo obetovali jeho život?

To, čo sa tu deje, sa deje pod gesciou štyroch dôležitých osobností v Slovenskej republike (podľa diplomatického protokolu):

  1. Prezident SR– Zuzana Čaputová
  2. Predseda Národnej rady SR– Boris Kollár
  3. Predseda Vlády SR– Igor Matovič
  4. Predseda ústavného súdu SR– Ivan Fiačan

Títo ľudia nás priviedli tam, kde sme. Sľubujú nám svetlo na konci tunela. Mňa by veľmi zaujímalo, o akom svetle to hovoria. Dúfam, že nie o takom, za ktorým poslali?, odišiel? Milan Lučanský.

 

 

Zdroj:

https://hedviga49.blog.pravda.sk/2020/04/17/svetlo-na-konci-tunela/

 

 

Slováci patria na západ

19.04.2024

Tak sa vyjadrujú progresívci a saskári. Vetu vytrhli z kontextu a pôvodný kontext si postupne upravujú, podľa vlastnej potreby. Taká je ich politika. Predpokladám, že progresívni kadeháci vetu doplnia, alibisticky zdôvodnia a z vety vytvoria súvetie: Slováci sú západní Slovania, preto patria na západ. Aj vlk sa nažral, aj ovca zostala celá. Jednoducho lavírujú, lebo [...]

Úplatkár minister Drucker 2.

17.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Môj včerajší blog nepresvedčil. Dnes začnem z iného konca. Minister Drucker vyriešil dôsledok. Hľadá aj dôvody, prečo je to tak, prečo učiteľov vo veľkých mestách ubúda? Začala by som prieskumom so správne položenými [...]

Úplatkár minister Drucker

15.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Najprv niekoľko faktov: Dane a odvody platíš podľa všeobecne stanovených kritérií ceny výrobkov v obchodných centrách sú rovnaké na celom Slovensku (dedinčan si priplatí cenu za dopravu do mesta) Na dedine si totiž [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.