Založ si blog

Svetlo na konci tunela

Boris Kollár: „Ešte musíme počkať, ale ľudia si zaslúžia vidieť svetlo na konci tunela.“ Ak sa povie svetlo na konci tunela, človeku prebehnú mysľou všelijaké myšlienky. Čo a kto nás tam čaká?

Prvé, čo mi napadlo, je slovné spojenie klinická smrť. Tí, ktorí ju okúsili a vrátili sa späť, rozprávajú, že v okamihu mysle zhodnotili celý svoj život. Bol to medzník, kedy sa rozhodovali, či sa majú pobrať za lákavým bielym svetlom na konci tunela, alebo sa musia vrátiť späť do života.

Nuž, čo už, treba ešte počkať, lebo ako nám povedal Boris Kollár: „Sulík je prchký a chcel by všetko pootvárať, ale rozhoduje premiér.“ Situácia je náročná, v rómskych osadách sa zvyšuje počet pozitívnych testov a Slovensko nedisponuje dostatočným počtom policajtov a vojakov, ktorí by mohli zabezpečiť karanténu pre rizikové oblasti, myslí si Boris Kollár.

Žijeme životy obyčajných ľudí a prehodnocovanie vlastných životov nám trvá dlhšie, aj keď sme zavretí doma, sme v karanténe a máme na to dosť času. Mnohé naše domovy sa zmenili na malé kliniky. Až všetko prehodnotíme, uvidíme, či sa poberieme za svetlom na konci tunela, alebo zveríme svoje životy do rúk Igora Matoviča.

Richard Sulík a mnoho bežných ľudí si uvedomuje, že v tomto živote človek potrebuje pracovať, aby prežil. Boris Kollár preberá rétoriku Igora Matoviča a jeho pozícia sa mení, stráca na význame. Je predsa predseda zákonodarnej Národnej rady SR!

Každým dňom silnie moje presvedčenie, že najdôležitejším človekom v našej republike je Igor Matovič. Podľa protokolu je tretí v poradí. Vláda je najvyšší orgán výkonnej moci, ale už si uzurpoval všetky dôležité posty v štáte a z toho vyplýva, že je najsilnejším človekom v Slovenskej republike, príhodnejšie povedané – v tejto krajine.

Pripomeniem prvé štyri dôležité funkcie podľa diplomatického protokolu:

  1. Prezident SR – Zuzana Čaputová
  2. Predseda Národnej rady SR – Boris Kollár
  3. Predseda Vlády SR – Igor Matovič
  4. Predseda ústavného súdu SR – Ivan Fiačan

 

Zdroje:

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/548831-kollar-sulik-je-prchky-a-chcel-by-vsetko-pootvarat-ale-rozhodujer/e-premi

http://www.nextfuture.sk/lifestyle/diplomaticky-protokol/

 

Slováci patria na západ

19.04.2024

Tak sa vyjadrujú progresívci a saskári. Vetu vytrhli z kontextu a pôvodný kontext si postupne upravujú, podľa vlastnej potreby. Taká je ich politika. Predpokladám, že progresívni kadeháci vetu doplnia, alibisticky zdôvodnia a z vety vytvoria súvetie: Slováci sú západní Slovania, preto patria na západ. Aj vlk sa nažral, aj ovca zostala celá. Jednoducho lavírujú, lebo [...]

Úplatkár minister Drucker 2.

17.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Môj včerajší blog nepresvedčil. Dnes začnem z iného konca. Minister Drucker vyriešil dôsledok. Hľadá aj dôvody, prečo je to tak, prečo učiteľov vo veľkých mestách ubúda? Začala by som prieskumom so správne položenými [...]

Úplatkár minister Drucker

15.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Najprv niekoľko faktov: Dane a odvody platíš podľa všeobecne stanovených kritérií ceny výrobkov v obchodných centrách sú rovnaké na celom Slovensku (dedinčan si priplatí cenu za dopravu do mesta) Na dedine si totiž [...]

brazília, záplavy

Počet obetí záplav na juhu Brazílie stúpol už na najmenej 75

06.05.2024 08:32

Ďalších 103 osôb je nezvestných. Záplavy po sebe zanechali rozsiahlu skazu.

Russia Leningrad Siege

Rus s modro-žltými vlasmi, ktorého okradli a vybili mu zub, sa na polícii dozvedel, že v zákopoch má bozkávať rodnú zem

06.05.2024 08:00

Od vpádu na Ukrajinu vo februári 2022 sa súdy v Rusku doteraz zaoberali už viac ako deviatimi tisícami prípadov takzvanej diskreditácie armády.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Izraelská armáda začala evakuáciu časti Rafahu, píšu izraelské médiá

06.05.2024 07:36

Ide o opatrenie pred očakávanou inváziou.

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: ISW: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana'. Demokratický líder pripustil, že USA budú musieť poslať proti Rusku vojakov

06.05.2024 06:45, aktualizované: 08:49

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.