Založ si blog

Bude občianska vojna?

Po niekoľkých dňoch nesledovania politickej scény v televízii a na internete sa zrazu cítim ako Alenka v ríši divov. Vrie to a hučí v tej mojej domovine.

Ako si zarobiť pätnásť eur od pána Trubana alebo dvadsať eur od pána Kisku? Jednoducho. Pôjdete do ulíc tam, kde si robí predvolebnú kampaň pán Kotleba a je to. Aj vypiť vám dajú. Je to pravda, alebo sú to klamstvá?

Platia páni Truban a Kiska svojim rómskym voličom za ich aktívnu účasť v predvolebnej kampani? Financujú výrobu transparentov a organizovanie rómskych mítingov? Také reči sa šíria na sociálnej sieti. Chcela by som vedieť, či je to pravda a čo s tým.

Hovorí sa, že bez vetra sa ani lístok nepohne. Ten, kto seje vietor zožne aj búrku? A pre koho je taká búrka dobrá? Chceme občiansku vojnu?

 

Kiska protestoval proti kotlebovcom v Levoči. Navozil si tam ľudí z osád, tvrdí ĽSNS pozrite si video:

https://denniks.sk/20674/kiska-protestoval-proti-kotlebovcom-v-levoci-navozil-si-tam-ludi-z-osad-tvrdi-lsns/

 

A tu je iný pohľad na ten istý protest:

https://m.youtube.com/watch?v=TeCSUFYJd8E

 

 

Slováci patria na západ

19.04.2024

Tak sa vyjadrujú progresívci a saskári. Vetu vytrhli z kontextu a pôvodný kontext si postupne upravujú, podľa vlastnej potreby. Taká je ich politika. Predpokladám, že progresívni kadeháci vetu doplnia, alibisticky zdôvodnia a z vety vytvoria súvetie: Slováci sú západní Slovania, preto patria na západ. Aj vlk sa nažral, aj ovca zostala celá. Jednoducho lavírujú, lebo [...]

Úplatkár minister Drucker 2.

17.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Môj včerajší blog nepresvedčil. Dnes začnem z iného konca. Minister Drucker vyriešil dôsledok. Hľadá aj dôvody, prečo je to tak, prečo učiteľov vo veľkých mestách ubúda? Začala by som prieskumom so správne položenými [...]

Úplatkár minister Drucker

15.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Najprv niekoľko faktov: Dane a odvody platíš podľa všeobecne stanovených kritérií ceny výrobkov v obchodných centrách sú rovnaké na celom Slovensku (dedinčan si priplatí cenu za dopravu do mesta) Na dedine si totiž [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.