Založ si blog

Agresívne Slovensko Igora Matoviča

Akosi sa neviem zmieriť s tým, že Igor Matovič premenoval svoje hnutie OĽaNOaP na SLOVENSKO. Nič s tým nenarobím.

Igor Matovič = Slovensko a Slovensko = Igor Matovič

Ako tento fakt urobiť prijateľným aj pre mňa? Niečo pridám, niečo usmerním inam a povolím uzdu svojej fantázie tak, ako to robí Igor Matovič. On sa reklamou živil profesionálne a svoje skúsenosti z reklamnej agentúry uplatňuje aj v politike.

Keď vám niekto lezie na nervy, uľavíte si tak, že si k jeho menu pridáte prívlastok a vaše myšlienky sa začnú uberať iným smerom.

Igor Matovič = Agresívne Slovensko = AS

Teraz už len rozlíšiť, či sa u Igora Matoviča prejavuje AGRESIA, do ktorej ide s jasnou hlavou. Alebo je to AGRESIVITA, ktorú má v sebe.

Iný smer toku mojich myšlienok:

V AS = AKCIOVÁ SPOLOČNOSŤ  je zakamuflovaná a.s.? Akcionárov vidíme na tlačovkách.

Jednoducho Igor Matovič má reklamu v malíčku.

Do chvíle, kým ľudia neodhalili jeho agresívne správanie, niektorí ľudia ho mali radi, lebo zo začiatku s ním bola sranda. Ale čo s ním teraz? Treba ho vykopnúť vyššie. Na Slovensku si s ním nevieme poradiť, treba ho poslať k múdrejším – do Európskej únie. Tam si najprv získa pozíciu vtipného človeka s neuveriteľnými nápadmi a iste si získa priaznivcov. Až ovládne Európsku úniu, premenuje svoje hnutie SLOVENSKO na EURÓPA.

Igor Matovič = Európa  a Európa = Igor Matovič

Zaniknú národy, všetci budeme Európania. Čo tam po kultúrnom dedičstve národov v Európe! Čo tam po ich zvykoch a tradíciách, koreňoch každého z nás?

Musíme byť agresívni a samozrejme tiež progresívni. Začneme od začiatku a vybudujeme novú Európu, v ktorej budú mať miesto noví ľudia. Žiaľ, zatiaľ si neuvedomujú, že bez koreňov neprežijú.

Na Slovensku slovo PROGRESÍVNY = Michal Šimečka.  V tomto duchu si nikto nevie predstaviť Igora Matoviča, preto dodám, že progresívny je podľa slovníka cudzích slov – postupujúci, pokračujúci, šíriaci sa. A taký je Igor Matovič.

A čo bude ďalej, ako sa bude vyvíjať jeho kariéra? Má iba päťdesiat rokov. Pripomínam, že v budúcom roku budú voľby do Európskeho parlamentu.

 

POZNÁMKA:

Prečo taký blog na začiatku nového volebného obdobia? Igor Matovič je zatiaľ najsilnejší človek na Slovensku, on je Slovensko. Prečo? Dokázal posunúť termín menovania novej Vlády SR v Prezidentskom paláci o vyše hodinu. Čakala prezidentka, čakal novozvolený predseda parlamentu, čakal budúci premiér s celou svojou budúcou vládou. A na čo čakali? Na chvíľu, kým sa Igor Matovič nezverí všetkým Slovákom, čo má na srdci.

 

Slováci patria na západ

19.04.2024

Tak sa vyjadrujú progresívci a saskári. Vetu vytrhli z kontextu a pôvodný kontext si postupne upravujú, podľa vlastnej potreby. Taká je ich politika. Predpokladám, že progresívni kadeháci vetu doplnia, alibisticky zdôvodnia a z vety vytvoria súvetie: Slováci sú západní Slovania, preto patria na západ. Aj vlk sa nažral, aj ovca zostala celá. Jednoducho lavírujú, lebo [...]

Úplatkár minister Drucker 2.

17.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Môj včerajší blog nepresvedčil. Dnes začnem z iného konca. Minister Drucker vyriešil dôsledok. Hľadá aj dôvody, prečo je to tak, prečo učiteľov vo veľkých mestách ubúda? Začala by som prieskumom so správne položenými [...]

Úplatkár minister Drucker

15.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Najprv niekoľko faktov: Dane a odvody platíš podľa všeobecne stanovených kritérií ceny výrobkov v obchodných centrách sú rovnaké na celom Slovensku (dedinčan si priplatí cenu za dopravu do mesta) Na dedine si totiž [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.