Založ si blog

Igor Matovič nie je môj obľúbený politik, ale …

… jedno mu nemožno uprieť, je predsedom víťaznej politickej strany, ktorá dostala mandát na zostavenie Vlády SR. Práve on vo veľkej miere ovplyvňuje aj to, kto a akú funkciu bude vo vláde zastávať, s kým bude jeho hnutie spolupracovať a s kým nie, po akých cestách musia kráčať, aby nesklamali svojich voličov.

Iste ste si všimli úsmev predsedu vlády, keď sa začudoval, že vraj prečo pán Mičovský napísal sťažnosť na nového ministra pôdohospodárstva Igorovi Matovičovi, veď on teraz vládne, on je premiér!

Niekoho mi pripomína. Už sme tu mali takého premiéra, ktorého vyprodukovala strana Smer – SD. Rozhodol sa, že pôjde vlastnou cestou a založil si stranu Hlas – SD.

Aj premiér Heger zo dňa na deň nadobúda vyššie sebavedomie a už chýba iba krôčik a svetlo sveta uzrie jeho nová politická strana.

 

ZDROJ:

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/598477-micovsky-pise-matovicovi-a-spochybnuje-boj-olano-s-korupciou/

 

Reakcia Igora Matoviča:

„Zamestnal som Mičovského ľudí a on ma za to ešte spucoval, debil“

https://www.hlavnespravy.sk/matovic-otvorene-zamestnal-som-micovskeho-ludi-a-on-ma-za-to-este-spucoval-debil/2653828

 

Slováci patria na západ

19.04.2024

Tak sa vyjadrujú progresívci a saskári. Vetu vytrhli z kontextu a pôvodný kontext si postupne upravujú, podľa vlastnej potreby. Taká je ich politika. Predpokladám, že progresívni kadeháci vetu doplnia, alibisticky zdôvodnia a z vety vytvoria súvetie: Slováci sú západní Slovania, preto patria na západ. Aj vlk sa nažral, aj ovca zostala celá. Jednoducho lavírujú, lebo [...]

Úplatkár minister Drucker 2.

17.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Môj včerajší blog nepresvedčil. Dnes začnem z iného konca. Minister Drucker vyriešil dôsledok. Hľadá aj dôvody, prečo je to tak, prečo učiteľov vo veľkých mestách ubúda? Začala by som prieskumom so správne položenými [...]

Úplatkár minister Drucker

15.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Najprv niekoľko faktov: Dane a odvody platíš podľa všeobecne stanovených kritérií ceny výrobkov v obchodných centrách sú rovnaké na celom Slovensku (dedinčan si priplatí cenu za dopravu do mesta) Na dedine si totiž [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.