Založ si blog

Bude občianska vojna?

Po niekoľkých dňoch nesledovania politickej scény v televízii a na internete sa zrazu cítim ako Alenka v ríši divov. Vrie to a hučí v tej mojej domovine.

Ako si zarobiť pätnásť eur od pána Trubana alebo dvadsať eur od pána Kisku? Jednoducho. Pôjdete do ulíc tam, kde si robí predvolebnú kampaň pán Kotleba a je to. Aj vypiť vám dajú. Je to pravda, alebo sú to klamstvá?

Platia páni Truban a Kiska svojim rómskym voličom za ich aktívnu účasť v predvolebnej kampani? Financujú výrobu transparentov a organizovanie rómskych mítingov? Také reči sa šíria na sociálnej sieti. Chcela by som vedieť, či je to pravda a čo s tým.

Hovorí sa, že bez vetra sa ani lístok nepohne. Ten, kto seje vietor zožne aj búrku? A pre koho je taká búrka dobrá? Chceme občiansku vojnu?

 

Kiska protestoval proti kotlebovcom v Levoči. Navozil si tam ľudí z osád, tvrdí ĽSNS pozrite si video:

https://denniks.sk/20674/kiska-protestoval-proti-kotlebovcom-v-levoci-navozil-si-tam-ludi-z-osad-tvrdi-lsns/

 

A tu je iný pohľad na ten istý protest:

https://m.youtube.com/watch?v=TeCSUFYJd8E

 

 

Slováci patria na západ

19.04.2024

Tak sa vyjadrujú progresívci a saskári. Vetu vytrhli z kontextu a pôvodný kontext si postupne upravujú, podľa vlastnej potreby. Taká je ich politika. Predpokladám, že progresívni kadeháci vetu doplnia, alibisticky zdôvodnia a z vety vytvoria súvetie: Slováci sú západní Slovania, preto patria na západ. Aj vlk sa nažral, aj ovca zostala celá. Jednoducho lavírujú, lebo [...]

Úplatkár minister Drucker 2.

17.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Môj včerajší blog nepresvedčil. Dnes začnem z iného konca. Minister Drucker vyriešil dôsledok. Hľadá aj dôvody, prečo je to tak, prečo učiteľov vo veľkých mestách ubúda? Začala by som prieskumom so správne položenými [...]

Úplatkár minister Drucker

15.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Najprv niekoľko faktov: Dane a odvody platíš podľa všeobecne stanovených kritérií ceny výrobkov v obchodných centrách sú rovnaké na celom Slovensku (dedinčan si priplatí cenu za dopravu do mesta) Na dedine si totiž [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.