Založ si blog

Horúci kalkul

Švédska trojka – sex v trojke. Niekde som sa dočítala, že s malou obmenou existuje aj fínska trojka. Aká zhoda náhod, že práve Švédsko a Fínsko. K čomu to len prirovnať? Žeby Švédsko + Fínsko + USA?

Švédsko a Fínsko iste vnesú do fungovania NATO niečo nové. Ešte tam nie sú a už vytvorili trochu nebezpečného tepla. Ukrajina o tom premýšľa a ticho závidí. Nuž a svet sa pozerá a premýšľa, čo príde po tom, až budú členmi NATO všetky krajiny sveta. Asi už nebudeme potrebovať OSN.

Toľko o politike.

oOo

A teraz o jednom z ľudských pudov.

Švédska trojka je sex troch ľudí, zvyčajne dvoch mužov a jednej ženy. Slovné spojenie z obdobia tridsaťročnej vojny sa ujalo v Európe dodnes. Píše sa o tom aj na stránkach wikipedie.

Na internete si o tom prečítate všeličo. Jednoducho ľudia si informácie vytrhnuté z kontextu prispôsobia svojmu naturelu. Aj surové znásilňovanie počas tridsaťročnej vojny premenia na túžbu po sexe.

Tvrdia, že vraj muži v nekonečne dlhej vojne umierali a žien, túžiacich po sexe, bolo dosť. Dnes je už aj mužov dosť, tak sa v hlavách Európanov zrodila fínska trojka – sex dvoch žien a jedného muža. Alebo žeby to bolo naopak? Na túto tému je na internete mnoho protirečiacich si informácií. Asi to bude preto, lebo sa o tom v škole neučí.

Stačí hodiť myšlienku do pľacu a ľudská fantázia nepozná medze. Od slov k činom nie je ďaleko. Neviem, či tí, ktorí nám vládnu, si to uvedomujú. Dá sa to povedať aj inač. Vytvoria problém, lebo chcú odviesť pozornosť. Potom problém vyriešia a stanú sa z nich politické hviezdy. Ak problém nevyriešia, sme na ceste k chaosu. A koľko ľudí v SR vie loviť v mútnych vodách?

oOo

Český „prognostik“ Ivan Mládek už spieval o mešitách v Prahe, práškovacích lietadlách, medveďoch, …, ale aj o švédskej trojke na ruský spôsob.

oOo

ZDROJE:

https://www.youtube.com/watch?v=DS6AT0vg5i0 – Ivan Mládek

https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0v%C3%A9dsk%C3%A1_trojka

 

Slováci patria na západ

19.04.2024

Tak sa vyjadrujú progresívci a saskári. Vetu vytrhli z kontextu a pôvodný kontext si postupne upravujú, podľa vlastnej potreby. Taká je ich politika. Predpokladám, že progresívni kadeháci vetu doplnia, alibisticky zdôvodnia a z vety vytvoria súvetie: Slováci sú západní Slovania, preto patria na západ. Aj vlk sa nažral, aj ovca zostala celá. Jednoducho lavírujú, lebo [...]

Úplatkár minister Drucker 2.

17.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Môj včerajší blog nepresvedčil. Dnes začnem z iného konca. Minister Drucker vyriešil dôsledok. Hľadá aj dôvody, prečo je to tak, prečo učiteľov vo veľkých mestách ubúda? Začala by som prieskumom so správne položenými [...]

Úplatkár minister Drucker

15.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Najprv niekoľko faktov: Dane a odvody platíš podľa všeobecne stanovených kritérií ceny výrobkov v obchodných centrách sú rovnaké na celom Slovensku (dedinčan si priplatí cenu za dopravu do mesta) Na dedine si totiž [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.