Založ si blog

Tlačová beseda, ktorá zabrala.

Kašľať na všetkých. Vie, čo chce. Vie, ako to chce. Nech si psi štekajú, jeho karavána pôjde ďalej, až do vytúženého cieľa.

Po jeho pravici je inteligentná, pekná a výrečná žena, bojovníčka, ktorá vie veľa o korupcii, ale potrebuje moc, aby s korupciu mohla skoncovať. Budúca ministerka vnútra?

Po jeho ľavici starec, ktorý mu poradí, lebo v živote sa mu všeličo priplietlo do cesty, z čoho sa možno učiť. Verím, že jeho blogy, ktoré vzídu z tejto novej spolupráce, sa stanú studnicou nového poznania pre mnohých.

Trochu ďalej od ostatných, aby si ho ľudia všimli, vzdelaný mladý muž plný energie, ktorý chce meniť svet. Je právnik a je čo naprávať v našom právnom systéme. Chodníček, ktorý si doteraz vyšliapal, ho doviedol z ulice do strany. Prajem mu veľa úspechov, ktoré ho čakajú v parlamentných laviciach. Iste, niekoľkokrát aj zakopne, veď je mladý, ale jeho strana mu pomôže nájsť tú správnu cestu. Možno z neho bude aj prezident.

Trochu v úzadí, ale nemožno si ho nevšimnúť, je sympatický mladý muž na invalidnom vozíku. Prajem mu, aby dokázal bojovať nielen s bariérami, ktoré mu život pripravil, ale aj s bariérami na pôde parlamentu. Iste má svoje plány, ako zlepšiť život jemu podobných, aby dostali aspoň toľko, čo sami dávajú iným.

Nakoniec necelá tridsiatka ekonomicky aktívnych mužov a žien. Skvelá vzorka oddaných budovateľov novej spoločnosti s ľudskou tvárou, aby sme boli všetci šťastní. Taký obrázok poteší nielen dobrého režiséra tejto tlačovej besedy.

Gestá a mimika tváre, napríklad úsmev, sú rovnako dôležité, ako slová. Ukladajú do podvedomia niečo nedefinovateľné, ale má to obrovský vplyv na vaše podvedomie, odkiaľ pramení vaše správanie, o tom hádam nikto nepochybuje.

Čo sa vám vybaví v mysli, keď zbadáte doširoka otvorenú náruč namierenú smerom k vám? Nechám vás pátrať vo vašom podvedomí.

A keď vidíte úsmev spokojného človeka, ktorý vám ponúka riešenie z vašej bezútešnej situácie? Uveríte mu? Aspoň to vyskúšate.

Ak sa nič zvláštne nestane, táto strana vyhrá voľby. Usúdila som, že má skvelých radcov, skvelého režiséra, šedú eminenciu v pozadí. Ak sa jej líder poučí z chýb, ktoré doteraz urobil, postúpi ďalej, ak nie, pôjde … veď viete kam.

Nespomenula som ani jedno meno a vy iste viete o kom píšem. Ak aj nie, nájdete si na tomto odkaze:

https://www.ta3.com/clanok/1170023/tb-strany-za-ludi-o-predstaveni-volebnej-kandidatky.html

 

A nakoniec výrok amerického prezidenta Ronalda Regana:

„Povinnosťou vlády je chrániť ľudí, a nie riadiť ich životy.“

 

Slováci patria na západ

19.04.2024

Tak sa vyjadrujú progresívci a saskári. Vetu vytrhli z kontextu a pôvodný kontext si postupne upravujú, podľa vlastnej potreby. Taká je ich politika. Predpokladám, že progresívni kadeháci vetu doplnia, alibisticky zdôvodnia a z vety vytvoria súvetie: Slováci sú západní Slovania, preto patria na západ. Aj vlk sa nažral, aj ovca zostala celá. Jednoducho lavírujú, lebo [...]

Úplatkár minister Drucker 2.

17.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Môj včerajší blog nepresvedčil. Dnes začnem z iného konca. Minister Drucker vyriešil dôsledok. Hľadá aj dôvody, prečo je to tak, prečo učiteľov vo veľkých mestách ubúda? Začala by som prieskumom so správne položenými [...]

Úplatkár minister Drucker

15.03.2024

Minister Drucker plánuje rozdeliť 60 miliónov eur pedagogickým a odborným zamestnancom, aby pracovali tam, kde si on želá. Nazývam to podplácaním. Najprv niekoľko faktov: Dane a odvody platíš podľa všeobecne stanovených kritérií ceny výrobkov v obchodných centrách sú rovnaké na celom Slovensku (dedinčan si priplatí cenu za dopravu do mesta) Na dedine si totiž [...]

Daniel Lipšic

Lipšic sa mal na generálnej prokuratúre dopustiť protiprávneho konania. Normalizácia pokračuje, reagoval prokurátor

30.04.2024 09:29

Prokurátor tvrdí, že rozhovor absolvoval počas obedňajšej prestávky.

Sopka / Ruang /

V Indonézii opäť vybuchla sopka Ruang, úrady uzavreli letisko v Manade

30.04.2024 09:29

Pri erupcii vychrlila sopka popol do výšky takmer dvoch kilometrov.

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.