Mobbing na pôde NR SR

14. septembra 2019, Hedviga Imrová, Nezaradené

Jednosmerná letenka do Grécka – dar pre predsedu parlamentu od poslanca Igora Matoviča. Je to šikana? Nie. Je to niečo iné. Andrej Danko predsa nie je slabý jedinec. Ani podľa poslanca Matoviča to nebola šikana, bol to iba žart. Podľa mňa nevydarený žart, ktorý hraničí s mobbbingom.

Mobbing je to správne slovo! Nepoznám slovenský ekvivalent tohto slova. „Mobbing možno stručne charakterizovať ako systematické zákulisné intrigovanie, obmedzovanie, teror riadený kolegami na pracovisku.“ https://sk.wikipedia.org/wiki/%C5%A0ikanovanie

A také niečo sa odohráva na pôde nami zvoleného parlamentu, na našej politickej scéne. Čo už. Nie nadarmo sa hovorí: aký volič, taký poslanec. Aký národ, taká národná rada.

To by nebolo to najhoršie, čoho sa poslanec Igor Matovič dopustil. Myslíte si, že sa aj na pôde gréckeho parlamentu môže nájsť poslanec, ktorý daruje gréckemu predsedovi parlamentu jednosmernú letenku na Slovensko? Myslíte si, žeby sa znížil k takému hanobeniu slovenského národa?

O Grécku sa hovorí, že je kolískou európskej kultúry. Je to fakt a netreba tu nič objasňovať. Trochu fantázie nám neuškodí. Predstavte si titulok v novinách: Slovenský diplomat Igor Matovič sa ospravedlnil Grékom …