Ficofóbia

12. augusta 2019, Hedviga Imrová, Nezaradené

Volebné programy politických strán sú približne rovnaké. Opozičné strany si ho doplnili o P. S. – postscriptum – dodatok, ktorý by nemal narušiť kontext volebného programu. Ten je pre všetky opozičné strany rovnaký: Pošleme Róberta Fica do politického dôchodku.

Žeby to bola fóbia z Róberta Fica? Myslíte si, že to neexistuje? Čudujem sa, že doteraz nevznikla strana s názvom Proti Ficovi. Značka PF. Nepripomína vám to niečo? Pridám dve bodky, apostrof a dvadsiatku – P.F. ’20 a nakoniec pridám aj otázku:  Bude to šťastný volebný rok pre Slovensko?

„Fóbia je chorobný strach v situácii, ktorá bežne strach nevyvoláva. Fóbia je iracionálna, neadekvátna reakcia prejavujúca sa strachom, ktorá človeka zvyčajne núti, aby sa vyhýbal bežným miestam, predmetom alebo situáciám. Je to strach pred vlastným strachom a stratou sebakontroly.“ Wikipédia

Pripomeniem tri dôležité medzníky v živote Róberta Fica:

Do roku 1989 bol členom KSČ. Do roku 1999 bol členom SDĽ. A do roku 2019 roku bude členom Smer – SD? Splní sa želanie opozície a podarí sa im ho poslať tam, kam to majú naplánované?

 

P.S.

Fóbia sa dá liečiť.